Forretningsområder2017-04-14T12:41:48+00:00

Forretningsområder

Pantebrevsselskabet er ikke blot et selskab, der køber og sælger pantebreve. Vi yder lån, som formidles til professionelle investorer og banker.

 

Ejerskifte

Pantebrevsselskabet beskæftiger sig med, og har stor erfaring med, finansiering af ejendomme ved ejerskifte af villaer/rækkehuse, fritidshuse, erhverv, blandet/bolig og erhverv, udlejningsejendomme, andelsboliger og til dels også projektejendomme.

Hver eneste måned opfylder vi flere familiers drøm om eget hus – specielt i ”udkantsdanmark”, hvor det kan være svært at opnå realkreditlån eller bankfinansiering af huse i prisklassen kr. 200.000-800.000.

Massive prisfald på disse boliger har gjort det muligt for mange at realisere drømmen om egen bolig.

 

Tillægslån

Pantebrevsselskabet formidler tillige lån i fast ejendom, hvor der er god sikkerhed i ejendommen – også selvom låntager har været økonomisk ”udfordret”. Vi har en fleksibel tilgang til hver eneste lånesag, og kan mange gange finde en løsning, selvom banken eller realkreditinstituttet giver afslag.

Vi beskæftiger og lige seriøst med små, som store sager. Mindste sag i 2014 var på kr. 72.000. Største sag var på kr. 18.000.000.

Du er velkommen til at kontakte os – kontakte os – for at høre mere. Vi har ingen ”kasser” og derfor intet ansøgningsskema.